CatalaCastellaTumblrFaceBook

Dia Mundial contra el maltractament a les persones grans

La Fundació Nostra Senyora dels Àngels s’afegeix a la commemoració del Dia Mundial contra el maltractament a les persones grans

 

L’entitat vol posar l’accent en els diferents tipus de maltractament que es produeixen habitualment

 

A Catalunya hi ha més de 27.000 persones grans en risc de patir maltractaments i dels que es produeixen, només es denuncien un 10% dels casos. Amb l’objectiu de fer visible aquesta problemàtica, que afecta el conjunt de la societat, la Fundació Privada Nostra Senyora dels Àngels s’afegeix a la celebració del Dia Mundial de la presa de consciència de l’abús i el maltractament envers les persones grans, que té lloc aquest 15 de juny.

 

Des de l'entitat es vol posar l’accent en els diferents tipus de maltractaments que solen patir les persones grans: no permetre’ls prendre les seves pròpies decisions, manca de respecte, negligència en la seva cura, abús econòmic o aïllament social. 

 

Sota el lema de “Tractem bé”, la Fundació porta a terme un projecte per combatre els maltractaments a les persones grans des de diferents àmbits d’actuació, que compta amb el suport del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

 

Facebook

Amb la col·laboració de