CatalaCastellaTumblrFaceBook

Voluntaris

 

Un grup de voluntaris i voluntàries que de forma altruista o en compliment d’un deure social o acadèmic, col•laboren amb la Fundació per dur a terme aquelles tasques d’acompanyaments, visites i gestions diverses que siguin necessàries, sempre essent preparats i dirigits des de la nostra entitat.

La nostra entitat entén el projecte de voluntariat com una eina molt important de suport social per al desenvolupament comunitari, que facilita la mediació i l’intercanvi de coneixements que sorgeix de la pròpia ciutadania com una contribució activa que facilita la recuperació de l’espai comunitari per aquelles persones que, degut a la seva avançada edat, pateixen una situació d’exclus social o es troben en una situació d’especial vulnerabilitat.

El temps que els voluntaris entreguen a la missió de la nostra entitat permet trencar l’aïllament i la soledat que pateixen la gran majoria dels nostres usuaris des de la pràctica dels valors de la solidaritat i l’altruisme.

L’acció voluntària complementa l’acció professional a fi de millorar l’atenció integral a la persona creant un teixit de solidaritat, ajuda mútua i reconeixement.

Facebook

Amb la col·laboració de