CatalaCastellaTumblrFaceBook

Programa voluntariat

 

La Fundació Nostra Senyora dels Àngels està registrada al Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya amb el número 000327-000.

Aquest programa pretén consolidar la xarxa de voluntariat de la nostra entitat i estructurar l’organització, el paper i les tasques del voluntariat així com la seva especial intervenció en la missió de la nostra entitat, possibilitant una pràctica que faciliti el desenvolupament de valors altruistes com la solidaritat i l’opció de destinar una part del temps lliure a cobrir les necessitats socials, d’afecte i amistat d’aquestes persones.

El programa de voluntariat de la nostra entitat té un doble eix:

D’una banda, millorar la qualitat de vida de les persones grans al nostre càrrec independentment dels recursos de que disposin, prestant uns serveis de qualitat que assegurin el seu benestar psicològic, social, sanitari, assistencial, jurídic i d’oci.

D’altra banda, promoure i possibilitar la col·laboració de tota aquella part de la ciutadania que, cada vegada amb més intensitat, volen mobilitzar-se contra la marginació d’aquestes persones, regalant part del seu temps per ajudar-les ja sigui des del programa d’acompanyament mitjançant una companyia regular i de qualitat o bé prestant els seus serveis professionals (com ara serveis mèdics o jurídics) de forma gratuïta.

L’acció voluntària complementa l’acció professional a fi de millorar l’atenció integral a la persona creant un teixit de solidaritat, ajuda mútua i reconeixementent.

 

Facebook

Amb la col·laboració de