CatalaCastellaTumblrFaceBook

Entitats socials

 

La FNSDA, com a entitat conformant del tercer sector, té el compromís de gestió de la qualitat. Es per això que, amb l’objectiu de desenvolupar un treball en xarxa, així com de promoure el desenvolupament comunitari, en aquelles tasques que no podem realitzar, intentem buscar entitats públiques o privades que promoguin la inclusió social d’aquells col•lectius afectats a la comunitat.

 

      Des de l’any 2011 la Fundació Privada Nostra Senyora dels Àngels té contractat el servei integral de neteja que ofereix el centre especial de treball Intecserveis.

 

De la mateixa manera, des de 2012, la nostra entitat contracta serveis d’acompanyaments d’oci per als nostres tutelats amb la “Fundació d’atenció a la dependència” de Sant Joan de Déu, un servei d’acompanyament que es porta a terme per persones que es troben en risc d’exclusió social i que han estat preparades per un equip d’experts i especialistes dels diferents Centres de l’Ordre Hospitalari de Sant Joan de Déu per a desenvolupar  aquesta tasca.


L’any 2014 la FNSDA inicia la col·laboració amb la Fundació “Engrunes”, una entitat social que té com a objectiu lluitar contra la pobresa i l’exclusió social a través de la inserció laboral i social de persones marginades o excloses, i com a empresa d’inserció, mitjançant la producció de bens i serveis.

 

 

Facebook

Amb la col·laboració de