CatalaCastellaTumblrFaceBook

Missió, visió i valors

 

La missió de la nostra entitat és  la protecció de la gent gran en totes les diferents dimensions de la seva persona, fent una aposta decidida per promoure la seva qualitat de vida, respectant la seva dignitat i la defensa dels seus drets.

 

Com entitat volem continuar essent una entitat referent de la tutela de gent gran dins de Catalunya, treballant amb rigor i passió. La nostra visió té com a línia vertebradora el nostre compromís social, la lluita contra el maltractament d’aquest col·lectiu en totes les seves dimensions, així com la lluita per la defensa dels seus drets.

 

Valors:

 

Justícia entesa com el reconeixement de les condicions que permeten a totes les persones l’exercici de tots els seus drets.

Dignitat humana com a valor inherent a la persona. Treballem pel benestar de la persona atesa des de l’ètica, el respecte en la diversitat i la promoció dels drets de la gent gran.

Atenció integral en la cura de les persones tutelades de forma integradora, en totes les seves dimensions i desenvolupant la nostra tasca de forma personalitzada vers el tutelat.

Acompanyament en l’últim tram de la seva vida, promovent el bon tracte a les persones grans i lluitant contra la seva exclusió.

 

 

Facebook

Amb la col·laboració de