CatalaCastellaTumblrFaceBook

5a Convenció Les veus de les persones grans

Avui i demà es celebra la 5a Convenció Les veus de les persones grans a  l’Auditori AXA, sota el lema “Barcelona, una ciutat per a tota la vida”.

La Convenció Les veus de les persones grans, que té lloc cada 4 anys des del 2003, és el principal espai de participació, debat i reflexió de les persones grans de la ciutat, que organitza l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona i promou el Consell Assessor de la Gent Gran. El principal objectiu és fer balanç de la feina feta i formular propostes de futur. Està oberta a la participació de totes les persones de 60 anys i més de la ciutat, així com a professionals, investigadors/es i persones expertes en l’àmbit de l’envelliment.

Aquesta 5a edició ve precedida per un ampli procés participatiu, vehiculat a través de tres fòrums sobre protecció social, cultura de la cura i diversitat i vida quotidiana, que ha comptat amb les aportacions de persones grans dels consells, entitats i equipaments dels districtes.

El contingut que vertebra la 5a Convenció està vinculat a temes clau com la recuperació dels drets socials perduts, l’establiment d’una aliança entre generacions, la lluita contra la solitud no volguda i la difusió dels drets i llibertats de les persones grans, així com el desplegament del Compromís per l’amigabilitat de la ciutat amb les persones grans, en el marc de l’Estratègia sobre canvi demogràfic i envelliment: una ciutat per a tots els cicles de vida 2018-2030.

 

 

Trobareu més informació a

http://ajuntament.barcelona.cat/gentgran/ca/content/convencio-les-veus-de-les-persones-grans

 

Facebook

Amb la col·laboració de